Kate Middleton dhe historia e çizmeve!

Kate Middleton ka një stil të të veshur mjaft të veçantë. Por ajo që bie në sy, janë çizmet e saj! Ajo vazhdon të veshë të njëjtat çizme të stilit “cowboy” që i ka bërë pjesë të garderobës së saj që një dekadë më parë.

Gjithmonë është fotografuar me çizme lëkure, por për herë të parë kur ka rënë në sy stili i saj ka qenë në 2004-ën, kur pati veshur çizme lëkure ngjyrë kafe, në një festival që zhvillohej në Britani. Të njëjtat çizme duket sikur i ka veshur edhe në një event ku ka qenë e pranishme kohët e fundit. Janë apo jo të njëjtat, modeli dhe ngjyra është kaq e ngjashme

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s